Ønsker du en demo?

Opprettholde kontinuitet

Forutse og forhindre avbrudd i virksomheten

Forutse og forhindre avbrudd i virksomheten hero image

Kontinuitet i logistikkflyten

Jo mer tid du har til å forutse risiko, desto flere muligheter har du til å legge planer for å unngå at din virksomhet og logistikkflyt blir rammet. Selv om ikke alle hendelser kan avverges, kan avansert planlegging hjelpe deg med å gjenopprette raskere og gå tilbake til normal drift.

For bedrifter er ikke, critical event management bare “en fin ting å ha”. I dagens globale økonomi er det nødvendig å ha et integrert bilde på eksterne trusler mot virksomhetens ansatte, eiendeler og logistikk kjede, sammen med annen kontekstuell informasjon for å muliggjøre rettidig vurdering og operasjonell respons.

Reduser Risiko for å Sikre Kontinuitet

Med bedre situasjonsforståelse

“Visual Command Center gir GSOC mulighet til alt fra å styrke sikkerhetsarbeidet til gjennomføring av vår overgripende forretningsutviklingsplan.Vårt team og dens generelle forståelse av vårt virksomhetsmiljø er avgjørende for å sikre kontinuitet i driften, sikkerheten til ansatte og sikkerhet av eiendeler” 

— Bob Bernazal, Director of Security, National Oilwell Varco

Forbedre Effektivitet og Synlighet

Med Everbridge Visual Command Center, integrerer Microsofts globale sikkerhetsoperasjonssentre 60 separate systemer og datakilder i én interaktiv plattform som gir umiddelbar tilgang til viktig informasjon som er nødvendig for å evaluere risikoer og iverksette tiltak.

Optimaliser Logistikkflyten

Det er umulig å eliminere risiko fra logistikkflyten, men organisasjoner kan iverksette tiltak for å minimere eksponering for risiko og til og med eliminere virkningen av risikohendelser med nøye planlegging, verktøy og prosesser for å forutse og håndtere risiko mer effektivt.

Reagere Proaktivt på Logistikkforsinkelser

En topp-ti global leverandør av transport og logistikkløsninger pleidel å manuelt sjekke flere områder for å avgjøre om ventetider ved kryssing av landegrenser ville føre til forsinkelser. Leverandøren har 50 000 kunder over 30 land og 1 500 plasseringer av sine egne å administrere. Ved å flytte til en plattform for risikostyring av logistikkflyten, var de i stand til å automatisere forsinkelsesvarsler og se dem i sanntid på én og samme skjerm.

Critical Event Management-plattformen

 • Få et felles bilde over virksomheten

  Få en umiddelbar oversikt over hvilke deler av din virksomhet som påvirkes av risikohendelser

 • Oppnå situasjons-forståelse

  Vær rask med å vurdere virkningen av trusselen

 • Gjør en koordinert respons

  Automatiser og standardiser responsen

 • Oppretthold kontinuitet i virksomheten

  Vær mer proaktiv – implementer planer for å redusere innvirkningen eller mobiliser ressurser for å gjenopprette raskere

 • Gjenopprett raskere etter et avbrudd

  Lokaliser nøkkelressurser og varsle de involverte om å iverksette tiltak raskere

 • Unngå avbrudd i logistikkflyten

  Iverksett proaktivt tiltak for å minimere eksponering for risiko og til og med unngå risiko hvis mulig